miercuri, 21 septembrie 2016

Arctic gaesti angajari

Vezi locurile de munca disponibile si aplica. Am avut o întâlnire cu conducerea Arctic, investiţiile de la Găeşti vor continua, pentru că în următoarea perioadă, în maxim doi ani de zile, . Anul trecut, Arctic a atins pragul de de milioane de frigidere produse la fabrica din Găeşti, în de ani de activitate în România.

Arctic isi cauta teren pe langa Gaesti pentru a aduce aproape de fabrica producatori de componente. In seara zilei de septembrie, la Clubul Arctic din Gaesti, in prezenta a numerosi oameni de.


Producătorul de electrocasnice Arctic din Găeşti, judeţul Dâmboviţa,.

Arctic este cel mai mare producător autohton de aparatură electrocasnică si liderul . Arctic is the national leader in home appliances industry and one of the most appreciated Romanian brands. It has a production plant in Gaesti and almost 3000 . Intra pe site-ul Arctic si descopera toata gama noastra de electrocasnice. Produse de cea mai buna calitate pentru tine si familia ta.


Totodata, Arctic este si cel mai mare producator local de electrocasnice, fabrica de aparate frigorifice de la Gaesti producand pana in prezent peste de . Un tânăr de de ani şi-a retezat ieri seară degetele, după ce a executat o manevră greşită la ghilotină. Producătorul de electrocasnice Arctic din Găeşti va angaja 5de oameni în următoarea perioadă ca urmare a dezvoltării unei noi linii de . Arctic a reuşit deja să reducă aproape la minimum nivelul şomajului din.

Este vorba despre firmele Arctic din Găeşti şi . Producătorul de electrocasnice Arctic, deţinut de grupul turc Arcelik, va construi. De altfel, unitatea din Găeşti ţine în spate circa din businessul realizat la . Angajez faiantari urgent din zona Gaesti salariu.


Ieri, prim-ministrul Victor Ponta a fost prezent la Găești la inaugurarea noii linii de producție a fabricii Arctic. La sfârşitul lunii martie, la Târgovişte , conducerea Arctic va. Discuţiile din Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi conducerea Grupului Arctic Găeşti .