joi, 8 septembrie 2016

Profil led trepte

Profile LED de aluminiu - rotunde, drepte sau de colt. Pretul este pentru bara de 2m Caracteristici - Profil din aluminiu pentru banda LED , pentru montaj aparent - Pentru banda LED cu.


LE benzi LE tuburi LE spoturi LED - Profil de aluminiu pentru Bandă LE 2m, pentru trepte - Profile-aluminiu.

Exista profile LED aluminiu cu diferite sisteme de prindere, in functie ne spatiile in care vor fi montate. Profil aluminiu pentru banda LE pentru trepte scari, 2m. Sisteme de iluminat banda LED + Profil LED Aluminiu.


Cumpara Profil aluminiu pentru banda LE pentru trepte scari, 2m - de la Magazinul de Leduri.

Profil de aluminiu pentru Bandă LE 2m, pentru trepte. Capace de capat si suporturi pentru montare incluse. PROFILE ALUMINIU PROTECTII TREPTE SI ACOPERIRI CERAMICE.


Profilele pentru trepte sunt deosebit de utile datorita aspectului deosebit pe care il . Profil aluminiu pentru banda LE pentru trepte scari, 2m 1 . Vindem Profile Le Banda Le Executam si Montam proiecte cu Banda Led si Profile Led. Profil de treapta inovativ si modern, realizat din aluminiu eloxat satinat, care se fixeaza pe marginea treptelor prin lipire sau prin fixarea mecanica cu dibluri. Interior: interior design, mobila (dulapuri bucatarie, sifoniere, comode), trepte de scara, mobilier expozitii, reclame, hoteluri, .

Accesoriu pentru profilele de banda cu led. Ideale pentru iluminatul blatului de bucatarie, a peretilor cu sau fara scafa, a treptelor si a altor spatii unde este . Rezultate cautare pentru 'profil aluminiu banda led trepte'. Lampa LED decorativa de tavan 18W 4000K, lumina neutra IP20 . Profilele pentru trepte au rolul de a proteja marginile treptelor de deteriorari.


Acestea sunt prevazute cu striatii, avand si un rol antiderapant.