vineri, 9 septembrie 2016

Lamaita prajitura

Prajitura Lamaita este o prajitura de casa preparata foarte des in vremurile copilariei la noi in casa. Mi-am adus aminte de aceasta prajitura de . Prajitura Lămâiţa - Aluat Intr-un vas mixam ouale cu zaharul zaharul vanilat si sarea Adaugam uleiul si laptele apoi amoniacul stins in otet.

Prajitura Alba ca zapada, reteta veche, numita si Lamaita, este una dintre cele mai indragite prajituri, as putea spune chiar ca este o prajitura . Prajitura alba ca zapada este una dintre cele mai iubite si populare prajituri. Era facuta frecvent de mamele si bunicile noastre pentru ca se . Prăjitura Alba ca Zăpada, reţetă veche, numită şi Lămâiţa, este una dintre cele mai îndrăgite prăjituri.

Este simplă, ieftină, nu necesită multă . Cu o cremă potrivit de dulce și acrișoară, foi coapte pe dosul tăvii și prin înlocuirea amoniului cu praful de. Reteta Prajitura Lămâiţa din categoria Dulciuri diverse. Zis si facut Prajitura Lamaita , sper sa va fie pe.


Ingrediente foi Prajitura Lamaita : oua intregi linguri zahar pudra linguri . Prajitura Lamaita este un desert delicios! Se face foarte repede si nu necesita foarte multi pasi in preparare.


De pe blog lipsea prajitura Lamaita, o prajitura clasica pe care toate gospodinele au incercat-o. Reteta prajitura Lamaita am primit-o de la Cati, care ne-a.

Retete culinare : Lamaita (sau Alba ca zapada), Reteta postata de Criss in categoria Prajituri. Prajitura Alba ca zapada reteta clasica cu foi cu amoniac (amoniu) umplute cu crema de lamaie.


Iata cum le poti face si tu celor dragi prajitura Lamaita! Se aşază o foaie de blat, un strat de cremă, cealaltă foaie, din nou cremă şi ultima foaie. Se dă la rece, pentru cel puţin de minute.


Prajitura alba ca zapada sau lamaita - Cu nostalgie imi aduc aminte de vremurile de demult, pe cand mama facea tavi intregi de prajituri, . Tort Albă ca Zăpada Prăjitura Lămâiţa un desert cu tradiţie, pe care îl ştiu din copilărie şi care era nelipsit de pe masă la sărbători, mai ales . Câştigătoarea noastră este Ermina Vlăsceanu.