luni, 12 septembrie 2016

Aperitive spectaculoase

Invata sa pregatesti si tu aperitive spectaculoase, deoarece nu e deloc greu! Iata cele mai tari idei de aperitive pentru masa de Craciun si Anul Nou.


Cateva dintre ideile de aranjare a aperitivelor reci, platourilor cu aperitive si ornare a salatelor, care sper sa va fie de folos.

Posted by Postolache Violeta on 21:in aperitive aperitive festive retete de aperitive retete pentru craciun si revelion retete pentru pasti . Platourile din galeria foto de mai jos te vor uimi 1! Cu cateva ingrediente, pe care le gasim in orice magazin de cartier, dar si cu imaginatie, . Dacă sunteţi în căutarea meniului perfect pentru masa de Paşte, iată cinci idei de aperitive spectaculoase, recomandate de feellikecooking.

Idei de Aperitive pentru Craciun si Revelion 2014. Si ce realizari spectaculoase dar mai ales gustoase!


Am promis ca voi face o postare separata cu toate aperitivele festive pe care le-am creat de-a lungul timpului. Vrei să pregătești ceva bun pentru prânz? Azi îți propunem patru rețete simple de . Un mic ghid de retete de aperitive pentru Sarbatorile de Iarna.


Este o salata spectaculoasa pentru ca e in staturi, e colorata si e plina de . Ti-am pregatit o multime de retete si idei de aperitive in imagini pentru petrecere, atat de simplu de facut si atat de aratoase, ca nu-ti va veni sa crezi. O salată de cartofi teribil de simplă dar destul de spectaculoasă pentru a se putea iți pe orice masă simandicoasă.

Pregateste in cel mai scurt timp cele mai delicioase aperitive! Iti doresti un meniu special pentru masa de Revelion Ce ai zice sa-l incepi cu aperitive spectaculoase.


Ornament din rosii si castraveti pentru mese festive, pentru sarbatori sau la diferite ocazii. Emma Zeicescu septembrie, 20septembrie, 2016 . Pentru mine aperitivele sunt o adevarata pasiune, cu cat sunt mai diversificate cu atat sunt mai spectaculoase.


Un platou cu aperitive festive este o adevarat . Un aperitiv Dukan foarte special, pe care cu siguranță veți dori sa îl repetați. Biluțele cu brânză şi creveţi au fost poate cel mai spectaculos aperitiv de pe .