vineri, 2 septembrie 2016

Caprifoi in ghiveci

De atunci am realizat la sat o perdea de 7mX2m din caprifoi,sub. Dar cred ca trebuie sa fie ghiveci mare pt ca face radacini foarte puternice. Caprifoiul sau mâna Maicii Domnului este o plantă care aproape îi taie respiraţia celui care o vede pentru prima dată: flori de o infinită delicateţe şi un parfum .

După plantare, caprifoiul trebuie udat în mod regulat, cât mai des posibil,. Lastarii de caprifoi, lungi pana la 2-m, imbraca frumos coloanele,.


Iubesc aceasta planta si am sadit-o intr-un ghiveci maricel in balcon. Binenteles, plantele aromatice nu mi-ar lipsi, macar cate un ghiveci.

Cumpara Caprifoi - Lonicera japonica Halliana online de la eMAG la pret avantajos. Daca tineti ghiveciul intr-un loc umbros in scurt timp planta va inradacina si poate fi transplantata.


FRUNZE,FLORI:Caprifoiul formeaza deseori o masa incalcita de frunze, tulpini si flori. Ambalare Plantele disponibile sunt la ghiveci Klitri si au inaltimea de 80-1cm.


Este o plantă căţărătoare recomandată pentru a îmbrăca pereţii, gardurile vaste sau pergolele. Un caprifoi parfumat într-o culoare neobişnuită! Caprifoi portocaliu (Lonicera Tellmanniana).


Intalnit pe langa garduri sau ziduri, caprifoiul poate fi cultivat si in ghivece sau jardiniere. Are o crestere foarte rapida, lastarii sai ajungand la o .

Cumpara online de la Veky Garden Caprifoi (Lonicera periclymenum Belgica) - 100cm, la pret. Plantele cu ghiveci se pot planta indeferent de anotimp! Cumpara online de la Veky Garden Caprifoi (Lonicera periclymenum Serotina) - 100cm, la pret. Optim pentru caprifoi este ca baza tulpinii sa stea la umbra,. Cunoscut si sub nunele de caprifoi, acest arbust semicatarator apartine. Vanzare plante de Caprifoi sau Mana Maicii Domnului, preturi plante.


Pentru caprifoi cu inaltimea de 120-130cm si ghiveci de lt pretul este de lei. Lonicera japonica – mana Maicii Domnului, caprifoi.


Mana maicii Domnului la ghiveci , planta cataratoare, flori parfumate.