joi, 4 august 2016

Vopsea cu efect de tabla dedeman

La Dedeman puteti alege oricare din cele 6produse din categoria VOPSELE PENTRU LEMN SI METAL. Preturi pentru VOPSELE PENTRU LEMN SI METAL . Fie că ți-ai dorit o tablă pentru birou, fie pentru camera copiilor sau bucătărie, acum ai la îndemână o soluție foarte practică: vopseaua cu efect de tablă.

Vopsea cu efect de tabla de scris de culoare neagra, rosie, verde si albastra. Vopseaua cu efect de „tabla de scris” – 3din gama Studio Finishis este un finisaj care trasforma orice suprafata interioara intr-o tabla de . Vezi idei de inspiratie pentru decorul interior cu vopsea cu efect tabla de scris. In acest fel, desenatul pe pereti devine o arta pentru tine si .

Blackboard Paint este o vopsea care aplicata pe perete il transforma intr-o tabla pentru scris cu creta. Se aplica usor si este ideala pentru camerele copiilor, . Un finisaj decorativ care cucereste tot mai multi admiratori in intreaga lume este vopseaua cu efect de tabla de scris. Partea si mai interesanta este ca aceasta . Vopseaua asta de tabla scolara e una din minunile pe care le descoperi pe rafturile magazinelor de bricolaj daca ai timp si chef sa casti ochii . Vopsea premium din clasa de top a calității, cu o strălucire specială a. Vopsea pentru efect de tablă de scris, disponibilă în două variante de luciu: mat și .