vineri, 12 august 2016

Ștrand cu apă sărată praid

Cel mai mare ştrand cu apă sărată din România, având o suprafaţă de aproximativ 5. Lacul sărat al băilor Praid s-a prăpădit la abia câteva decenii de la prima. Băile sărate din Praid – trecut şi prezent. Salina Praid din judeţul Harghita, s-a deschis cel mai mare ştrand cu apă sărată din . Strandul sarat si baile calde la vana sunt alimentate cu apa sarata pompata din mina Gh.


Aceasta apa, care dupa o stationare de cateva luni in bazinul din . La km de Hotel PRAI din iulie 20s-a deschis Centrul Wellness din Prai unde oaspeţii pot beneficia de băi termale cu apă sărată si dulce.

Salina Praid este recunoscuta in toata tara pentru speleoterapie si climatoterapie, tratamentul cu apa sarata atragand anual un .

Pensiunea este situata in Praid pe o strada. Distanta fata de Salina Praid si de Strandul sarat este de aproximativ 6m, . Romania, tratament cu namol, reumatism, afectiuni dermatologice,. Baile in lacurile cu apa sarata sunt un remediu natural excelent pentru. Aici este cel mai mare ştrand cu apă sărată din România, având o suprafaţă.


La cca 2m de salina Praid se află cel mai mare ştrand cu apă sărată din Romania, cu capacitate simultană de peste 10persoane. Praidului se află răscrucea de drumuri prin care se poate ajunge spre.


Lângă Salina Praid este amenajat un ştrand cu apă sărată neacoperit şi vane . In cadrul localitatii Praid exista si un strand amenajat, cu apa sarata. Tot aici langa strand sunt amenajate bai sarate fierbinti (in vane) apa sarata fiind . Cel mai mare ştrand cu apă sărată din România, deschis la Praid; investiţie de milioane euro.


Articole despre strand cu apa sarata scrise de szqwer. Intre Praid si Sarata, strandurile nu pot suferi comparatie, cel din urma fiind mai amenajat, tot aspect de . Cel mai mare ştrand cu apă sărată din Transilvania, cu o suprafaţă de aproximativ 5. Vestea bună este că dacă vrei să faci o baie în apă sărată nu trebuie să mergi tocmai la Sovata, acum s-a deschis la Praid cel mai mare ştrand . Cel mai mare ștrand cu apă sărată din România a fost deschis în stațiunea Prai din județul Harghita.