marți, 9 august 2016

Ceai de talpa gastei forum

In toata Romania, talpa-gastei se folosea extern, pentru vindecarea ranilor, ca si. Iata ce poate face ceaiul de talpa gastei pentru sanatatea ta! Se poate folosi sub formă de ceai (g talpa gâştii mărunţită la 2ml apă), din care se iau 3-linguri pe zi în anumite stări nervoase urmate .

Talpa-gâştei (Leonurus cardiaca) este renumită pentru proprieţile-i. Infuzie din amestec, in parti egale, cu talpa gastei, paducel, valeriana si odolean, din care se beau ceaiuri pe zi, dimineata si seara, pentru . Ceaiul de ghimbir, cel mai puternic medicament natural. Talpa gastei are proprietati antiinflamatoare, cicatrizante, emoliente, hemostatice, . Ceai utilizat ca adjuvant in tratamentul afectiunilor cardiace, a astmului bronsic.


Denumire, LEONURI HERBA - Iarba de talpa gastei, ceai. Afectiuni care se trateaza cu talpa gastei:. Medicamente refuz sa iau pt ca am doar ani si nu vreau sa imi invat organismul cu antidepresive de acum! Talpa-gâştii este o plantă erbacee, ale cărei frunze imită conturul labelor de gâscă de unde şi una. Ceai de ghimbir – proprietăţi digestive şi antistres dovedite!


TINCTURA DE TALPA-GÂŞTEI este o soluţie hidroalcoolică obţinută prin preparare la rece din . Eu iau sedocalm V acum, sau beau ceaiuri de tei, talpa gastii, musetel, lavanda, dar tot am atacuri de panica si anxietate.

Tot citind prin forum am vazut undeva ca spuneai ca tinctura de talpa gastii este un foarte bun tonic pentru inima. Daca bei ceai de paducel si talpa gastii si simti o ameliorare atunci sunt extrasistole.


Daca te deranjeaza mai mult dupa mese, te simti balonat, . TALPA GASTEI este un SEDATIV puternic al SISTEMULUI NERVOS central. Contra tensiunii marite,se bea un ceai,din frunzele acestei plante,in amestec cu . Castanul, supradozat folosit sub formă de flori în ceai, în doze mari. Descoperiti calitatile terapeutice ale plantei medicinale talpa gastii.


Prospect Tinctura de Talpa Gastei Indicatii: Intern: aritmie cardiaca de origine nervoasa, hiperte.