marți, 30 august 2016

Stendere haine

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. EuromChrom comercializeaza : Stendere, Stendere lux, Manechine, Stalpi dirijare trafic, Stalpi si accesorii ,Panouri Lambry, Cosuri pentru promotii, Umerase, .

Vand stendere din inox ca noi, folosite pentru foarte putin timp intr-un magazin specializat in vanzari haine. Stenderele sunt confectionate cu doua bare, una . BALOG ZSUZSANNA (Comentariu postat la Umeras metal si burete brate Florentina ) un produs practic, pantalonii nu se sifoneaza, intr-un spatiu mic foarte . Stendere de la distribuitori, producatori, importatori directi prezenti pe Bizoo.

Stender haine Falcon de la Plasma Trade Srl (happymax.ro) . Inchiriere stendere haine sau garderoba pentru evenimente. Mobilier si logistica completa pentru evenimente.


Mai am si agatatori pentru perete,cabina de proba,stender de mijloc si mp de mocheta maro. Obtineti cel mai bun pret pentru STENDERE HAINE pe Afacerist. Toate firmele care se ocupa cu stendere haine. Stendere,umerașe,haine second hanpanouri publicitare. Stender haine - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.


Stender pentru confectii, inaltime reglabila.