marți, 9 august 2016

Mall hunedoara

Adresa: Strada Jiului, Hunedoara, România. A început construcţia celui mai mare complex comercial din judeţul Hunedoara: Central Plaza. Acesta va fi amplasat în municipiul Hunedoara, .

Au spus că vor deschide mall-ul în septembrie și iată, s-a eschis în 24. Deichmann, prezent, în premieră, în Hunedoara la Shopping City . Descoperă Mall-uri în Hunedoara cu ajutorul prietenilor tăi.


Plaza Centers a vândut terenul rezervat pentru mall-ul din Hunedoara.

Centrele comerciale AFI Palace Cotroceni, Promenada Mall Bucureşti şi Shopping City Sibiu sunt cele mai râvnite proiecte din categoriile pe . List of top Shopping Mall in Hunedoara, Romania. Retailerul Dedeman a inceput lucrarile la noul magazin de materiale de constructii din Hunedoara, dupa ce la sfarsitul anului 20a . Dezvoltatorul imobiliar Plaza Centers a achiziţionat terenul din Hunedoara în luna martie 200 cu intenţia de a construi un mall întins pe o . Mall Hunedoara, Hunedoara afla adresa, telefon, website, program si localizare.


Terenul mall-ului planuit in Hunedoara de Plaza Centers va fi ocupat de un magazin. Bonus pentru investitorii seriosi din Hunedoara: primaria le ofera gratuit . Deva Shopping City devine mall regional și aduce primul cinematograf multiplex în județul Hunedoara. Prin extinderea mallului, va fi mărită oferta de .

Mall-ul judeţului Hunedoara va aduce, în premieră, branduri de îmbrăcăminte şi încălţăminte de renume internaţional, precum HM, CA sau . Shopping City Deva, mall-ul cu cea mai generoasă ofertă de cumpărături şi distracţie din judeţul Hunedoara, îşi va deschide oficial porţile pe . Până la jumătatea anului 201 Hunedoara va avea un mall de aproape patru hectare, construit de Plaza Centers NV. Proiectul Shopping City Deva se aliniază strategiei NEPI, oferind județului Hunedoara, în premieră, un mall la cele mai înalte standarde.


Bancomat ATM Banca Transilvania Complex Deva Mall Hunedoara harta si adresa Bulevardul Decebal bancomate. Locuri de munca Mall - Judeţul Hunedoara, angajari Mall. Deva - Expozitie-reptile-deva-MALL-(12) .