miercuri, 24 august 2016

Daimon piscina exterioara

Abonamente Wellness; Piscina Interioara; Piscina Exterioara; Lectii Inot Adulti; Lectii Inot Copii; Activitati Sportive Copii; Fotbal; Tenis; Antrenor Personal . Intrarea zilnica este permisa in limita locurilor disponibile. Managementul Daimon Club isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela.

Daimon Club s-a pregatit de vara si a deschis sezonul la distractie! Petreceri africane, mexicane, hawaiiene sau braziliene, . Posibilitățile de relaxare și socializare sunt multiple și se îmbină perfect cu activitățile wellness: piscină interioară, piscină exterioară, studio fitness, spinning, . Clubul Daimon dispune de o piscină interioară, care măsoară metri lungime şi metri lăţime si cu o adancime de 1.

Dorim să vă informăm că Piscina Exterioară a Clubului Daimon va fi ÎNCHISĂ pe tot parcursul zilei de. Va informam ca Duminica septembrie, Piscina Exterioara a clubului Daimon se va inchide la ora 15:00.


Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente. Va informam ca Sambata august si Duminica august, Piscina Exterioara a clubului Daimon se va inchide la ora 18:00.


Cea mai mare si luxoasa piscina exterioara din Bucuresti„. Piscina Daimon Welness Club este situat in Parcul Oraselul Copiilor, . Daimon Wellness Club Adresa: Calea Piscului, nr.


Piscina interioara, piscina exterioara, fitness, group.

Daimon Club va ofera servicii de wellness si divertisment, intr-un cadru. Clubul Daimon s-a schimbat mult fata de acum vreo patru ani in urma, cand. Au aparut ulterior restaurantul, piscina exterioara, iar din toamna . Daimon Sport Club dispune de o piscină exterioară, disponibilă pentru adulţi contracost şi gratuit pentru copiii cu vârste până în ani. Va recomand Piscina Exterioara Daimon Club din Bucuresti, situata in Parcul Tineretului vis-a-vis de Sala Polivalenta.


Clubul Daimon dispune de o piscina interioara, care masoara metri lungime. Daimon Club - adresa, telefon, poze, pozitionare pe harta - adresa are 20.