miercuri, 31 august 2016

Magneti decorativi pentru draperii

Veţi avea surpriza să găsiţi în oferta noastră fel de fel de bijuterii şi decoraţiuni pentru perdele, în toate culorile curcubeului.

Magnet decorativ model 285 Magnet decorativ model 285 Magnet decorativ. Cine nu-si doreste o casa perfecta, cu o atmosfera calda si placuta? Raspunsul este simplu si de la sine inteles: oricine.

Faţă de legătoarele tradiţionale confecţionate din materialul draperiilor sau faţă de ciucuri, magneţii decorativi oferă soluţii multiple dar totodată . Articole despre Magneti perdele scrise de floritextile. Poate prinde si o draperie mai subtire , nu doar o perdea.


Magneti decorativi pentru perdele si draperii. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria ACCESORII PERDELE. Preturi pentru ACCESORII PERDELE de la lei. Preturi si oferta de produse din gama magneti perdea decorativi din toate magazinele. Magnet decorativ model 28340- model decorativ, draperii cu model, . Magnet decorativ model 283403 produs din gama ACCESORII Magneti decorativi. Magnet decorativ pentru perdele si draperii.


Model draperie si perdea bucatarie realizate by Sezer. Magnet decorativ de prindere pentru perdele și draperii. Are două capete unite printr-un fir împletit de culoare crom mat.