marți, 16 august 2016

Usi de vizitare pentru cosuri de fum

Capac beton pentru terminatie cos fum 27x27xcm Date tehnice Din. Clema prindere usi de soba gaura Date tehnice Clema pentru . Usa vizitare din Tubulaturi Ventilatie Cosuri de Fum de la importatori, prestatori servicii directi prezenti pe Bizoo.

Usa de vizitare a cosului de fum (120x180mm) este parte a acestuia, avind scopul de intretinere a cosului pentru mentinerea sigurantei in utilizare. Usita este speciala pentru cosuri de fum avand pereti dublii. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria COSURI DE FUM . Elementul cu portita de inspectie din otel cu perete dublu, izolat termic , se aplica in partea de jos a fiecarui cos de fum; este necesar pentru inspectie periodica .

Am facut anul trecut, pentru un semineu, un cos cu elemente Kebe,. A spune care dintre cele doua tipuri cos de fum inox sau ceramic, este mai bun este foarte.


Elementul de vizitare, model dublu perete, compus din straturi concentrice: primul , in contact direct cu gazele arse, este fabricat din otel inox AISI 3cu . Părţile componente ale sistemului de cos de fum „C1” sunt următoarele:. Piesa de evacuare; Piesa de acoperire – palarie cos; Usita de vizitare .