miercuri, 24 august 2016

Altex targoviste

Altex iti ofera o gama diversificata de produse electronice si electrocasnice, ITC si multimedia. Cele mai bune oferte din catalogul Altex din Targoviste: descopera toate produsele la reducere, oferta Altex si ofertele speciale.


Informatii despre magazinele si centrele de vanzareAltex din Targoviste.

Programul de lucru, telefon, harta si promotiile in curs pentru a gasi magazinele Altex . Noi oferte la electrocasnicele de bucatarie la Altex Independentei, Targoviste! Vino si tu laAltex Independentei, Targoviste si iti vei cumpara toate.


Catalog Altex - Promotii si Oferte 20- oferte cu reduceri noi in catalogul online Altex.

Verifica reducerile de azi la electronice si electrocasnice! Din experienta anilor precedenti, cei de la ALTEX vor organiza Black Friday 20toata luna Noiembrie.


Reducerile vor fi disponibile in magazine incepand cu . Târgoviste (in locul fostului magazin Domo, langa Praktiker) se va deschide inca un ALTEX si va fi CEL MAI . Vrei sa te angajezi la Altex Romania SRL? Forum Altex - totul despre firma, companie, mediul de lucru, atmosfera, salarii,.


Grila deobicei o gasiti in Media Galaxy. Independentei ,nr bloc 6PP , Targoviste , jud . ALTEX România, cel mai mare retailer electro-IT din România, anunță deschiderea unui nou magazin în Târgoviște, în locul fostului .

Compara si alege cea mai buna oferta de pret pentru produsele din ofertele magazinelor online. Altex din Targoviste: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice.


Comparatii intre preturile la cele mai ieftine televizoare LED LCD de 81cm de la eMAG si Altex. Global City Business Park, Corp O parter.