vineri, 12 august 2016

Conespan beton pret

Conexpand diverite tipuri si dimensiuni pentru fixari in beton. Categorie de produse utilizate pentru prinderi in beton, cum ar fi: ancore,.


Home Organe de asamblare pentru uz general Prinderi in beton.

Preturi pentru CONEXPANDURI SI DIBLURI METALICE de la lei. Conexpanduri - pret mic negociabil livrare super rapida. Conexpand beton Demonstratie - Duration: 2:55.


Standar Calitate, Acoperire, Denumire, Dimensiune, UM, Pret, Disponibil, Comanda.

BETON, 16X20 BUC, 18LEI, la comanda, Adauga in cos. ANCORA METAL CU MANSON PENTRU FIXARI IN BETON (CONEXPAND) M6X45. Se folosesc pentru fixarea in beton si piatra. Pretul nu include discount si taxe de transport.


Pe langa formele uzuale de prezentare ale otelului beton, colaci sau bare, S. Descoperiti conexpand la preturi reduse (produse). Conexpand metalic pentru beton, cu diverse dimensiuni M M1 M12.


Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard.

Ancora Hilti 10xpret pe bucata Disponibile 1buc Comparati cu alte conexpanduri ce se vand prin magazine Originale, made in Mexic. Recomandari pentru alegerea sistemelor de fixare in beton Recomandari pentru.


Oferte produse si servicii: conexpand beton. Producatori, distribuitori, furnizori - Ancore conexpand cu surub gr. Aplicatii: solicitari medii, la fixarea in caramida, piatra si beton.


Conexpand metalic cu instalare si expandare controlata.