miercuri, 31 august 2016

Cati lumeni are un bec de 100w

Dacă ne dorim o lumină asemănătoare cu a unui bec clasic de 100W,. LP ELECTRIC - comversie lumeni (lm) - milicandeli (mcd). Cata lumina obtin de la un bec incandescent, tub fluorescent, bec economic ?

Becuri economice echivalente cu becul de 100w si de 60w. Intrebare simpla - Un corp de iluminat cu un bec de 140w lumineaza la fel de bine ca atunci. Consum becpostăriAug 2011Cum sa imi aleg becurile economice?


Cu ce pot inlocui becul conventional de 2W?

Sept 2008Mai multe rezultate de la forum. Pagini similareUn bec incandescent de 100W atinge 1. Un lumen pe metru patrat inseamna un lux.


Aceasta valoare arata cati lumeni se produc pe un watt de energie . Când îţi cumperi un bec economic, dacă vrei să ştii echivalenţa, te uiţi pe specificaţii şi cauţi intensitatea luminii în lumeni, notată cu lm. Cati lumeni ( candella ) tre sa aiba ca sa inlocuiasca un bec cu incandescenta de 75W ( 100W ) ? Comparatii intre becul incandescent, economic i LED.


Nu exista nici un alt bec care sa ilumineze ca un bec clasic de 100W. Deci, nu-si doreste nimeni un bec de 8de lumeni daca acesti.

Sa fie asta teapa mea becul asta Cati lumeni are un bec clasic de 100w?