marți, 23 august 2016

Gratar din disc tractor

Discuri pentru gratare, confectionate din foie de disc pentru tractor. Unelte - Scule - Feronerie Unelte si piese.


Disc gratar diametru cm Este din taler pentru discuri de tractor, talerul este nou vine cu un strat de vopsea neagra eu il slefuiesc mai ramane ca dvs.

Disc Gratar DISC GRATAR Ce e Disc Gratar ? Gratare demontabile confectionate din discuri de talere agricole ( tractor ). Oferim garantie in ce priveste calitatea si autenticitatea produsului (este disc de tractor agricol). Daca produsul nu va multumeste il puteti returna in zile si veti .

Avem discuri pentru gratar confectionate din taler de disc agricol. Pe la jumătatea lunii august m-am declarat fericit că sunt posesor de grătar din disc agricol, dintr-ala folosit de tractor la mărunțirea țarinei. Discul asta nu este nimic altceva de cat un disc ce se gaseste la utilajele agricole de discuit.


Adica utilajele acealea care se agata de tractor si ajuta la. Eu, din considerente de colesterol, prefer gratarul, dar nu ma dau in . Gratar disc cm Teflon la cel mai bun pret acum la Dedeman.


Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria GRATARE CU CARBUNI. Ce nu am inteles de ce exista diferenta de pret intre cel vopsit si cel nevopsit, pentru ca agatat dupa tractor, orcum . Reteta Gratar pe disc din categoria Mancaruri cu carne.

Se merge la o fermă şi se ia un disc de tractor folosit la arat. Acum prefer gratarul, dar atunci cand nu-mi faceam probleme de silueta era tare . Noi comercializam discuri fabricate in Romania din taler disc tractor. Disc Gratar e Ideal Desfaceti berea, acum aveti cele mai delicioase preparate culinare la . Vand tractor u 4dtc impreuna cu plug, disc, remorca basculabil.


Disc agricol ,vand disc in stare buna de fuctionare ,rulmentii schimbati recent necesit. Gratarul este facut din foaie de disc de tractor are maner si picoare demontabile. Diametrul discului este de cm si inaltimea picioarelor de cm.


Gratarul este facut din foaie de disc de tractor (agricol), este de calitate. Nu este facut din tabla normala si ambutisata cum sunt cele de prin .