luni, 15 august 2016

Matase naturala alba

Tesaturi (metraje), Tex Line va ofera tesaturi (metraje) de foarte buna calitate precum si Matase Regala. Rochie alba din matase naturala cu broderie.

Rochie alba din matase naturala cu broderie . SUPER OFERTA la matase naturala mata Etro. Matase Alba Imprimata cu Trandafiri Rosii. Matase Imprimata Mata Albastra Imprimata cu Flori. Alege din 4oferte pentru matase naturala. Matase naturala - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Daca in primul caz designerul foloseste satinul din matase naturala,. Natural lana de Alpaca este maro inchis sau neagra, dar poate sa fie si gri sau alba.


Voal de matase naturala, foarte fin, culoare alba. Cumpara Esarfa alba din matase naturala de dama Meli Melo Paris online de la eMAG la pret avantajos. Esarfa din matase naturala alba, confecționată handmade, cu margine surje multicolor (ata de brodat specială) Mai multe modele si . Iie matase naturala alba cu aplicatii de broderie bumbac, model unicat Mărime M Ofer măsurători la cerere.


Esarfa din matase alba, moale, placuta la atingere.

Compozitie: 1 Matase L=1cm Latime=50 . Bluza de dama, din matase naturala, o alegere perfecta pentru o tinuta eleganta. Bluza este alba, cu cadere usoara in parti si guler . Mineci lungi, nasturi negri, slituri laterale.


Matase fina de culoare alb-unt, tivita manual.