marți, 9 august 2016

Dracena variegata ingrijire

Dracena (Dracaena-marginata-variegata-compacta): Ingrijire, Inmultire, Taiere, Udare, Fertilizare, Iarna, Poze, Daunatori-Tratamente. Daca esti o persoana destul de activa ce nu poate sa acorde o atentie deosebita florilor, dar cu toate astea isi doreste, ei bine am gasit . Una dintre cele mai cautate plante de apartament este Dracaena.

Semanand cu un mic palmier, aceasta face parte din familia Agavaceae si . In primavara, Dracena poate fi scurtata drastic prin taierea la jumatate sau chiar mai mult a ramurilor. Dracaena Marginata trebuie asezata la lumina medie; suporta si zonele cu lumina mai putina.


Dracaena este o planta originara din padurile tropicale si.

Ambele plante (dracena si cordelia) au frunze lungi, inguste, . Una dintre cele mai obisnuite plante de apartament, cu pretentii mici, si care se dezvolta bine chiar si in colturi mai umbite ale camerei, . Dracaena este o planta de apartament care se prezinta ca un. Dracaena deremensis este o specie care creşte Încet, atingând m sau mai mult, când este. Citeste despre Pasiflora - descriere si ingrijire.


Tipul variegata cu margini galbene este singurul pe care-I puteţi găsi la centrul de grădinărit.