joi, 4 august 2016

Proiecte case cu mansarda si terasa

Proiecte de case desfasurate pe doua niveluri, Parter si Etaj sau Parter si Mansarda. Aceste case cu mansarda si balcon imbina armonios spatiile practice.


Ca sa te bucuri de dimineti liniştite, sa-ti savurezi cafeaua si sa admiri privelistea din sezlongul de pe terasa.

Proiect casa parter + mansarda (1mp) - Aora. Societatea noastra SC VILAGE CONSTRUCT SRL are.


Proiect casa Torino Casa de categorie mica, parter si mansarda potrivita . Pagini similareProiecte case cu mansarda proiecte de case, proiecte de case mici, proiect casa.

Proiectul se poate modifica si adapta cerintelor dvs. Calista are o suprafata construita de 87mp, inclusiv terasa acoperita de la living. O colectie de proiecte case cu parter si mansarda alcatuita in cadrul portalului nostru - pagina 1. Construieste-ti casa cu un buget redus prin achizitionarea unui proiect de casa economica. Putem avea si balcon, sau terasa cu acoperis.


Proiecte Case Cu Mansarda - Proiecte de casa cu mansarda si. Casa cu parter si etaj mansardat, aceasta se integreaza foarte bine in mediu. Proiectul este prevazut cu trei dormitoare si garaj.


Proiect casa de locuit moderna cu mansarda si garaj.

Cum amenajezi curtea sau terasa pentru o atmosfera de poveste? Casa proiectata pe parter si mansarda, dispune de o terasa mare, in spate, cu iesire din living si din bucatarie, iar spatiile de la parter si de la mansarda sunt . Oferta 1: La comandarea oricarui proiect de casa pentru autorizarea lucrarilor DTAC complet (toate specialitatile: arhitectura, rezistenta si instalatii) veti primi din . Indiferent daca va doriti un proiect pentru o casa cu mansarda.


La parter va puteti bucura atat de un garaj cat si de o terasa, cele doua . Proiecte Case Cu mansarda si garaj casa BMagazinCasa Video Proiecte Case Cu mansarda si. Planuri casa cod 3-0- Casa cu mansarda, terasa acoperita, dormitoare si bai.


Casa are două nivele, parter+mansardă, cu o suprafață construită relativ mică, dar cu garaj și terasă deasupra acestuia.