luni, 1 august 2016

Miros urat haine

De ceva timp imi miroasa urat(a statut)hainele din masina de spalat. Dupa ce le spal chiar daca le scot imediat . Dacă aţi ajuns în punctul în care acestea deja au căpătat miros şi nu aveţi. Pentru a elimina mirosul de transpiratie din jachete sau sacouri, bicarbonatul de sodiu este solutia ideala. Poate fi si de la balsamul folosit, unele miros urat dupa uscare chiar daca par a . Citeşte totul despre: bicarbonat, miros urat, oţet, prosoape, prosop.


Am locuit noi o perioada la gazda si de la un dulap de acolo ne-am pricopsit cu un miros neplacut al hainelor.

Asadar ma lupt mereu cu aceasta problema de a scoate acest miros neplacut. Cu ce sa mai spal hainele sau ce balsam este mai bun si are un pret cat de cat . Alte articole despre: mirosuri neplacute, mirosuri urate solutii indepartare . Adaugă în apa în care speli echipamentul sportiv o ceașcă cu . Unele miros dupa ce le usuc, altele miros dupa ce le imbrac.


Cu toate acestea, s-ar putea ca mirosul neplacut de imbacseala sa persiste. Daca ai mancarimi ale pielii cand porti haine, detergentul praf ar . Fie miroase greu dinzonele de scurgere de la cadă sau chiuvetă, fie din dulapul cu haine sau pantofi. Mirosurile se pot scoate uşor dacă ştii la .

Când este nouă, maşina de spălat funcţionează la capacitate maximă, hainele sunt curate şi au un miros proaspăt care persistă timp . Cum scap de miros neplacut la geaca de piele. Haina de piele miroase urat si are mucegai.


Cum se intretine haina din piele naturala. Ati sesizat un miros neplacut al prosoapelor spalate in masina dvs. S-a intamplat ca rufele spalate sa le scoateti patate din masina de spalat?


Trucul care îţi curăţă maşina de spălat - Aşa scapi de mirosul de mucegai de pe haine. De Florentina Ionescu în Casa Gradina ian 2016.


Foloseste saculeti cu levantica pentru a preveni aparitia molilor si a mentine un miros frumos. Nu inghesui hainele pana la refuz- fiecare .