luni, 1 august 2016

Curatarea covoarelor cu otet

Armele bio împotriva murdăriei sunt oţetul alb şi bicarbonatul, care nu. Amestecă o parte de oţet cu două părţi de apă fiartă şi curăţă suprafaţa covorului,. Pentru curăţat baia, pune pe o lavetă umedă puţin bicarbonat de .

Stiai ca bicarbonatul de sodiu ajuta in tratamentul acneei, curatarea tenului de. Petele de pe covoare pot iesi daca amestecati otet cu sare. Daca para dusului nu s-a curatat complet, repeta operatia.


Curatarea covorului este principalul aspect al igienei unei locuinte.

Cum să faci curăţenie în bucătărie cu bicarbonat şi oţet. Dacă v-aţi săturat de produsele chimice de curăţare, găsite în comerţ, haideţi să ne.


Covoarele vor fi ca noi folosind tot oţetul, iar bicarbonatul de sodiu alungă . Dacă nu este aspirat şi curăţat des, covorul poate fi o adevărată sursă de. De la curăţarea covoarelor până la îndepărtarea petelor de pe pereţi,.


Otetul poate scoate petele din covoare, in special din cele din materiale. O solutie excelenta pentru curatat suprafetele din bucatarie este cea . Pentru curăţarea covorului o metodă naturală homemade este folosirea de apă cu oţet. Pulverizaţi pe covor şi curăţaţi cu o cârpă în locurile .