luni, 13 aprilie 2015

Vopsea tabla zincata kober

Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Vopsele alchidice. Pentru suprafetele metalice neferoase (tabla zincata, aluminiu) se aplica un strat de grund . Vopsea antirugina in Argintiu kg Kober.

Vopsea Kober lucioasa in pentru metal (este si grun inhiba rugina, rol decorativ). Onix Sercom este un producator de vopsele si tencuieli decorative, cu o experienta in domeniu de aproximativ de ani.


Vopsea speciala pentru acoperisuri vechi sau noi din tabla zincata, neagra, azbociment, tigle de beton, etc. Produsul este foarte util pentru stoparea infiltrarii .

Etichete: kober grund primactiv galben 4kg pentru tabla zincata, grund primactiv, kober primactiv. Casabella Vopsea lavabila de interior alba 8. Vopsea pentru protecţia şi decorarea tablei zincate şi altor metale neferoase. Domeniu de utilizare: Pentru acoperiş, jgheaburi, garduri, conteinere, rame de uşi, . Stiti cu ce tip de vopsea as putea sa il vopsesc?


Problema este ca tabla zincata din ziua de azi e varza(daca nu stii de unde sa o iei). Grund reactiv bicomponent cu protecţie temporară, pe bază de răşini speciale, pentru suprafeţe metalice neferoase (inclusiv tablă zincată).


Am o casa acoperita cu tabla zincata si in urma cu cca luni,.