miercuri, 22 aprilie 2015

Fabrica albatros

Site-ul oficial al brandului de electrocasnice Albatros, aici gasiti toate detaliile legate de produsele acestui bran oferta distributie si nu numai. Brandul românesc de electrocasnice Albatros, realizate însă în China, a ajuns la. Citeste si: Fabricile care au pus România pe harta de .

In 20a lansat brandul de electrocasnice Albatros, care in prezent detine o pondere de circa dintr-un business evaluat la peste mil. Noul magazin online in care puteti gasi masini de spalat, frigidere, blendere, electrocasnice, la preturi avantajoase. Samus, Albatros si Limpio sunt branduri romanesti - produsele sunt fabricate in China.


As putea adauga aici si Allview(fabrica este la Brasov).

Cuptor cu microunde ALBATROS MWA-20MC Capacitate litri Putere microunde 7W Fereastră mare Lumină interioară nivele de putere Uşă cu mâner . Frigider Albatros - alegeti cel mai potrivit Frigidere Albatros din ofertele magazinelor online. Frigider Albatros preturi si promotii, top producatori la Frigider Albatros.


Află date de contact, informaţii financiare, datorii . Provenienta marcilor de produse - Ma tot intalnesc cu diverse situatii legate de originea marcilor.