vineri, 24 aprilie 2015

Perdele matase naturala

Perdele si draperii Italia,Perdele si draperii matase,Perdele si draperii de lux. Perdelele si draperiile pot fi realizate din voal, organza, voaluri brodate, texturi din in, bumbac si matase naturala in amestec cu polyester, jacqarduri.


Pentru perdele, alege o tesatura vaporoasa, delicata, din matase, in sau o combinatie de fibra naturala cu fibra sintetica.

Azi se confecţionează din fibre sintetice, de exemplu din poliester sau nylon, dar materialele de categoria premium sunt făcute şi azi din mătase naturală. Perdele franjuri cu buline pt holuri de matase pret, perdele matase brodate mov. De ceva vreme tot cochetez cu ideea de perdele din matase naturala.


Mi-a bagat ideea asta in cap o prietena, mare iubitoare de matase.

Perdele Picasso - Magazinul Picasso va prezinta colectia de perdele a anului 2016. Perdele intr-o gama variata de modele, culori si imprimeuri. Promotori ai ultimelor tendinte in amenajari interioare va oferim cele mai variate modele de perdele, draperii, tapet si . Daca vrei sa cumperi perdele pentru un spatiu formal, alege matase naturala sau matase cu poliester. Materialele textile pentru perdele si draperii se clasifica in categorii : fibre.


Matasea este cea mai scumpa fibra naturala din lume, ea obtinandu-se din coconii . Bineinteles, odata cu aparitia lui pe piata, producatorii de perdele s-au. Organza este un material subtire si transparent tesut din fibre de matase naturala. Din cauza ca organza din matase este destul de scumpa au aparut pe piata si .

Sunt foarte multe tipuri de perdele, si mai ales foarte multe calitati. Perdelele sunt de nenumarate feluri si compozitii. Draperie Opaca din Matase,o draperie realizata 1 din matase naturala. Modelul decorativ al draperiei este un model ce prezinta un gradient.


Valea Cascadelor - Perdele, tapet, jaluzele. Intra pe site pentru promotii la Perdele, tapet, jaluzele. Tapet matase naturala, se vinde la metru patrat. Daca totusi doresti perdelele si draperiile din materiale naturale – in, matase, bumbac – este bine sa alegi din colectii de calitate si sa apelezi .