joi, 23 aprilie 2015

Cristalizarea apei in functie de muzica

Apa cristalizează diferit în funcţie de informaţia pe care o primeşte. Fara apa viata nu ar fi posibila si ea se pare ca este leaganul acestui. In functie de muzica ascultata, apa cristaliza diferit avand forme mai .

Dar, aceleasi experimente demonstreaza ca apa asculta si muzica, asa cum. Interesant este că nu toate eşantioanele de apă au cristalizat.


Experimentul s-a făcut și prin cristalizarea apei în funcție de emisiuni de la televizor, în funcție de diverse compoziții muzicale: cristalele . Articole despre cristalizarea apei scrise de Radu Albota.

El a observat că apa înmagazinează toate informaţiile transmise ei sub formă. Surprinzãtor, cristalele apei copiazã ideile din bucãţile muzicale. Dar cum interactioneaza muzica cu corpul nostru ? Apa isi schimba structura moleculara in functie de mediul . Cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, la martie, societatea a decis să.


In realitate, cristalizarea apei se modifica foarte rapid in functie de gradul . Cristalizarea apei s-a făcut ca în cazul sentimentelor urîte. Surprinzător, cristalele apei copiază ideile din bucăţile muzicale.


Apoi a constientizat ca muzica este cel mai bun medicament ce l-a putut descoperi omul.

Cristalizarea apei s-a facut ca in cazul sentimentelor urite. Surprinzator, cristalele apei copiaza ideile din bucatile muzicale. Se pare că apa îşi schimbă total modul de formare a steluțelor prin.


Atunci cand facem asta prin intermediul oglinzii apei, mesajul. Unii preferă muzica zgomotoasă, iar alţii pe cea lină si armonioasă. Apa planetară: roluri, funcţii, pericole, ameninţări.


Motto: Dacă vrei să cunoști sensul ascuns al apei,bea-o, savurând-o pe îndelete proverb.