luni, 27 aprilie 2015

Frigiderul face zgomot

Un frigider are o durată de viață mai mare decât a unui computer, a unui. Dacă zgomotul este și mai puternic, aveți de-a face fie cu un . Ian 2014zgomot ciudat frigider noupostăriOct 2013Frigider care pocnestepostăriSept 2012Depanare frigiderepostăriMai 2012Mai multe rezultate de la forum.

In frigider temperatura este ridicata desi compresorul face pauze. Compresorul produce zgomot mai puternic decat de obicei. Cum schimbam filtru de apa la frigiderul Side by Side.


Dozatorul ăla de apă rece sau gheaţă face toţi banii.

Face zgomot mare la oprirea motorului, dar am inteles ca asa e cu frigiderele nf. Anomalii şi remedii in functionarea frigiderului Se poate întâmpla ca aparatul să. Ce ai de făcut: Verifică dacă ştecherul frigiderului este băgat în priză, dacă priza se alimentează cu. Cele mai des intalnite defectiuni ale frigiderului tau si solutiile lor.


De cele mai multe ori preferam sa reparam frigiderul dintr-o singura miscare: sunam specialistul. Daca frigiderul scoate zgomote neobisnuite, ar trebui sa iei in calcul . Dedesupt o teava metalica ce face parte din condesator are rol de a tine.


Tot la acestea poate aparea un zgomot care se amplifica si dupa cateva ore nu se . Gaseste informatii de ajutor pentru produsul tau LG.

La un frigider Arctic 2l, din cand in can se aude un zgomot de. Frigiderul este amplasit necorespunzător, lipsit de aerisire şi aproape de. De cate ori inchid usa de la frigider incepe si se aude un zgomot.


Am pus iaurturi pe un raft(ultimul de jos) si au inghetat. Am si eu una de mai bine de luni si nu face zgomot decat putin si . Este normal ca un frigider sa faca zgomot cand functioneaza, dar daca observi ca este un zgomot mai . Nu stiu ce are de la o vreme face in spate un zgomot foarte ciudat,nu stiu. La frigiderul nostru exista in interior un buton cu capac inchis la .