luni, 20 aprilie 2015

Cai tractiune padure

Caii lui Cosmin din Piatra Neamt in padure. Anunturi cai de tractiune - cai de tractiune. Vand Cal de ani jumate , castrat , invatat la caruta si padure , alte detalii l.

Pereche armasari murgi Varsta: ani Semigrei, cai de tractiune Folisiti: la padur. Caii de tracţiune bucovineni sunt mândria gospodarilor. E folosit de stăpân în pădure la munci forestiere.


Calul Ardenez este, probabil, cea mai veche rasa de cai de tractiune din Europa.

A carat pe spatele sau cavalerii, a ajutat oamenii sa care lemnul din padure, . La concursul de tractiune organizat de Zilele Orasului Gura. Se pare ca superbele exemplare sunt folosite de obicei la munca in padure, asa . Calul trecand prin toate incercarile a pastrat dulceata paradisului in sangele sau. Doamne fereste ca sa ma duc la orice Rai in care nu exista cai.


Cresterea si ingrijirea cailor - Daca exista subiectul rog sa fie mutat, dar eu am cautat. Ambii cai au fost folositi numai la munci forestiere, deci cai de tractiune . Calul prezinta avantaje mari in padure, nu distruge arborii vecini . Cei mai puternici cai au făcut spectacol pe Valea Cetăţii din Râşnov.

Mă ajută şi la pădure, dar particip şi la diverse competiţii cu ei în ţară. Ambii cai erau sub influenţa băuturilor alcoolice, spun poliţiştii. Nu este prima oară când animalele de tracţiune încalcă legea, mulţi vasluieni cerând pedepse mai.


Din peste 2de cai Ghidran, la herghelia din Tuluceşti au rămas doar. La Brasov te lasa prin padure doar daca . Aceasta rasa a ajutat la dezvoltarea mai multor cai de tractiune ca cel.