luni, 13 aprilie 2015

Fogger tratament albine

Fogger butan pentru uz apicol, imbunatatit. Tratamente și hrană albine Prospecte tratamente albine Fogger . Pentru o aplicare facila si rapida a tratamentelor apicole uzuale.

Foggere, varojete, vaporizatoare si altele. Se observa cat de usor se aplica tratamentul familiilor de albine cu ajutorul acestui dispozitiv Fogger.


Utilaje agricole si industriale Piese utilaje agricole. Aparatele sunt noi confecționate de către mine și probate înainte de expediere.

Acest aparat are o serpentina din fier-otel la fel ca . Efectuarea tratamentului antivarroa de primavara folosind Fogger. Ro va aduce carte noua despre Iernarea Albinelor.


Aparatele sunt noi confecționate de către . Se foloseste in efectuarea tratamentului impotriva acarianului Varroa Jacobsoni. DM, fogger tratat stupi, fogger ptr tratamente antivaroua.

Pentru a trata albinele împotriva varozei folosiți următoarea emulsie care constă în: 1. Apicultura si stuparit in Romania, apicultura, albine, miere. Un fogger dintre cele care sau ce folositi cei mai multi, care ar fi cel mai . Info: 50ml pentru tratarea a de familii albine. Info: Fogger, funcţionează cu butelie de gaz.


Acest aparat are o serpentina din fier-otel care fata de . Se observa cat de usor se aplica tratamentul familiilor de albine cu ajutorul acestui dispozitiv Fogger,spre deosebire de clasicul Varojet. Distribuitor de Echipamente si Accesorii Apicole - Producator Hrana Albine, Miere si Derivate Apicole.


Dispozitiv de tratament antivaroa - model cu acumulatori . Substanta activa Amitraz in concentratie de 1. Cu 1ml de tratament astfel preparat se pot trata folosind un fogger in jur de 40-stupi.