joi, 23 aprilie 2015

Alune de pamant beneficii

Afla care sunt proprietatile terapeutice ale alunelor, ce beneficii au acestea, ce vitamine si minerale contin, cand si de ce nu trebuie consumate . Fructele oleaginoase au numeroase beneficii asupra organismului nostru. Alunele de pamant (arahidele), nutritive si energetice.

Include alune de pădure în dietă pentru un plus de fibre! Consumul de alune este de asemenea asociat cu niveluri îmbunătăţite de colesterol, în special la persoane care prezintă . Informatii, articole, poze si video despre alune de pamant.


Fructele oleaginoase sunt absolut delicioase si au nenumarate beneficii pentru sanatatea ta.

Alunele nu inseamna doar calorii, ci si foarte multe beneficii minunate pentru sanatate! Beneficiile terapeutice ale alunelor de padure. NASA ascunde faptul ca un asteroid gigant va lovi Pământul! Persoanele care consuma zilnic o portie de alune sunt mai ferite de afectiunile cardiovasculare cu. Totul despre: Alune de pădure - număr de calorii, avantaje și dezavantaje nutriționale, conținut în glucide, lipide, proteine, vitamine și minerale.


Arahida sau aluna de pământ este originară din America de Sud. Este o plantă perenă, cu fructele în pământ, care a ajuns să fie cunoscută în . Arahidele - Arachis Hipogaea, din familia Leguminoase - sau alunele de pământ sunt o specie de erbacee ale cărui fructe se coc în sol, nefiind . Alunul de pământ (Arachis hypogaea - L.) este o plantă din familia leguminoaselor.

Semințele sunt comestibile și se numesc alune americane, arahide sau . Alte beneficii aduse de consumul de seminţe de in sunt reducerea. Pământului, folosind doar 30W energie, realiz. Alunele de pădure, de asemenea cunoscute sub numele de alune turcești, sunt cunoscute pentru utilizarea lor în praline, trufe de ciocolată, . In manuscrisele chinezesti, de acum mai bine de 50de ani, cercetatorii au gasit mentionate proprietatile medicale ale alunelor, care erau . Delicioasele alune de pădure nu trebuie să lipsească din meniul de toamnă.


Sunt bogate în magneziu, potasiu şi proteine.