marți, 21 aprilie 2015

Malaxor aluat profesional

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale.

Alegeti dintr-o gama variata de malaxoare patiserie si malaxoare aluat ideale pentru orice patiserie sau cofetarie. Va oferim echipamente patiserie si utilaje . Alegeti dintr-o gama variata de malaxoare aluat pizza ideale pentru orice pizzerie, restaurant, fast food etc. Va oferim echipamente pizza cu preturi mici si .

Malaxor profesional c Capacitate:litri Pret:8euro detinem mai multe modele pe. NUMAI Malaxor aluat pizza sau patiserie 380V. Malaxor aluat tip paine ZANOLLI Galassia Pane 1kg (270L) viteze. Solutii profesionale complete in domeniul HoReCa. Malaxor aluat de litri, este ideal pentru pizzerii si patiserii, fiind folosit pentru diferite tipuri de aluat.


Malaxor de aluat cu sistem de transmisie pe lant, cu reductor in baie de ulei ceea . Malaxor aluat litri cu brat fix si cuva nedetasabila destinat prepararii aluaturilor. ECHIPAMENTE SI ACCESORII PENTRU BUCATARII PROFESIONALE. Malaxor aluat pizza tip spiala intensiv Malaxor aluat pizza cu o viteza de lucru sau doua Malaxor aluat pizza 220v,monofazat sau 380v,trifazat Malaxor aluat .

Malaxoare aluat de la importatori, producatori directi prezenti pe Bizoo. Alege un malaxor de aluat cu capacitate intre si kg de aluat pentru paine. Malaxor aluat Gama completa de malaxoare aluat, malaxoare cu furca, malaxoare spirala, malaxoare. Cumpara malaxor aluat panificatie la preturi accesibile de pe bilancia.


Cauta in oferta de Panificatie Malaxor aluat panificatie. Malaxor aluat kg IBM monofazic ideal pentru pizzerii, patiserii, brutarii.


Forma speciala a spiralei pentru un aluat perfect in cateva minute. Mai gasiti malaxoare aluat si cuptoare pizza.


Firma importatoare de utilaje profesionale, echipamente, dotari complete, accesorii, service si intretinere pentru: . Malaxorul de aluat este conceput cu cap de malaxare rabatabil si vas detasabil, acesta este usor de. Masini profesionale de spalat cu deschidere frontala.