marți, 14 aprilie 2015

Pat de o persoana cu sertare

FJELLSE cadru pat, pn Lungime: 2cm Lăţime: cm Înălţime tăblie p. Paturi de o persoana de la Tamos, rezistente si confortabile. FLEXy - Tamos Pat matrimonial compact sertar lateral tablie tapitata TAMOS -.

La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria PATURI. Pat Stefan wenge+bej cu sertar frontal pentru saltea 160x2cm. Pat o persoană cu sertar, 90x2cm, somiera reglabila + saltea.


Pat din lemn Simona pentru persoana, x 2cm.

Pat matrimonial compact cu sertar frontal FLEXy, Wenge, Dimensiune 2x 1cm. Patul cu serat SINGLE este realizat din pal melaminat avand grosimea de mm, cant ABS de grosime mm, accesorii marca Blum (Austria) si finisaje de inalta . Cadre de pat single, paturi matrimoniale cu cadru din lemn masiv, pal, oțel. Mobexpert pat, 156x204cm, tablia inclusa maro Anderson Livrare rapidă din.


Mobexpert pat tapitat cu sertare 160x195cm, somiera inclusa bej Caren Livrare . Dimensiuni: latime 90cm si lungime 200cm. Pret: 4lei fara saltea si cu saltea 5lei.


Din camera de tineret Gabriel nu lipseste nimic: avem un pat de o singura persoana, completat cu sertare, noptiera si comoda. Alege din 1oferte pentru pat persoana.

Pat persoana - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Descoperă colecția de paturi Lem's realizate cu grijă pentru detalii, cu accentul pe design si cu atenție pentru materiale și finisaje de calitate. Pentru un somn cu adevarat odihnitor este important ca patul si salteaua sa fie. Gaseste Pat De O Persoana Cu Sertar listari la pretul cel mai bun.


Avem de vanzare pentru: Pat De O Persoana Cu Sertar. Paturi de la Kalithea Design, mobilier de o calitate exceptionala la un pret accesibil. PIFU - PAT DE O PERSOANA DONNA 90S Dimensiuni pat: 2x cm SERTAR SUB PAT CU ROTI Patutul este confectionat din lemn masiv de pin Calitate .