marți, 21 aprilie 2015

Lada scule remorca

Ladă scule pentru remorci și semiremorci Space Truckin' - LAGO. Lada pentru scule sau alimente, prevazuta cu doua inchizatori cu yala. Lazi plastic remorca bagaje scule alimente.

Lada scule plastic, pentru: remorca camion semiremorca. Lada pentru scule sau alimente, prevazuta cu o inchizatoare cu yala. Se poate monta cu suport pentru fixare pe podea sau pe sasiu, lungime 5mm, .

Aparatori de noroi si accesorii: aparatori de noroi din material plastic, pentru tractoare, pentru mai multe osii, covoare de protectie, lazi pentru scule, rezervoare . Singurul producator de lazi de europaleti din Romania - SC NOVA-TECH PRODUCTION SRL. Producem si comercializam lazi de europaleti precum si accesorii pentru remorci si sasiuri.


Lada pentru scule sau alimente, prevazuta cu incuietoare si cu cheie. Capac Cutie, Lada Scule Camion, Semiremorca KRONE, SCHMITZ, KOGEL, Din Plastic.


Suport Reglabil Cutie, Lada Scule Camion, Semiremorca, Set Montaj Cutie Scule Semiremorca. Suport Reglabil Cutie, Lada Scule Camion, Semiremorca, Set . Lada de scule pentru camion, de diferite dimensiuni - Lazi de scule de diferite dimensiuni pentru autoutilitare si remorci.

Situaţie inedită chiar şi pentru poliţişti, noaptea trecută. La Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, ei au găsit doi cetățeni sirieni ascunşi.


Rompart Shop - Piese auto camioane, remorci, autobuz, accesorii auto. Lada scule Lada scule tip Schmitz Ladascule Cutie scule. Rompart Shop - Piese auto camioane, remorci, autobuz, accesorii auto .