joi, 16 aprilie 2015

Flori de smochin

In zonele unde ploua mai des fructele smochinului crapa, de obicei in. Florile sunt verzulii si practic invizibile la capatul smochinei mici de . Cultivarea smochinului in Romania – ce trebuie sa stii ca sa ai succes.

Florile sunt verzui, insesizabile intrucat cresc in interiorul fructului. Semnalați o altă imagineSemnalați imaginile ofensatoare.


Am primit cadou nu lamai ci smochine … o punga, mai exact 1de smochine, mari si mici… Asa ca le-am separat pe marime si m-am apucat . Si inca o intrebare - smochinul trebui altoit?

Tags: ingrijirea plantelorsmochinsmochinsmochinulsmochinuluicultivare. Florile sunt verzi si se autopolenizeaza, in cazul varietatilor de . FICUS LYRATA SAU FALSUL SMOCHIN - Este foarte decorativ prin frunzele. Smochinul (Ficus carica) este un arbore mic sau un arbust din familia. Cântarea Cântărilor („Se pârguiesc florile în rodieri și roadele în smochini”). Am în grădină doi smochini - mai bine zis două tufe mari de smochin.


Anul acesta fructele lor sunt întârziate deoarece în iarnă i-a cam afectat . Avem cele mai bune si mai impotrante detalii despre smochin.