vineri, 10 aprilie 2015

Cutii depozitare carton cu capac

Avem peste produse in categoria Cutii depozitare carton cu preturi de la 8. Vino in Praktiker sa descoperi oferta din magazin sau Comanda Online! Cutii speciale, pliate, stantate, cu decupaje netiparite.

Realizate pentru depozitarea cutiilor de arhivare. Cosurile si cutiile pentru depozitare sunt ideale pentru organizarea spatiului.


Cutiile de depozitare din carton medii şi mici sunt cele mai versatile pentru că pot fi decorate în felurite culori şi modele şi pentru ca pot fi utilizate pentru a . Pentru folosirea la maxim a spaţiului de depozitare se utilizează cutiile de depozitare.

Cutiile de depozitare pot fi folosite pentru depozitarea pieselor de mici şi . Cutiile de transport sunt utilizate pentru depozitarea şi transportarea celor mai diferite produse în vrac sau împachetate . Cutii Arhivare: alegeti cel mai mic pret! Sunteti interesati de cutii de carton pentru arhivare sau alte produse? PAPPIS cutie cu capac, m Lăţime: cm Adâncime: cm Înălțime: PAPPIS.


Cumpara Cutii depozitare de la eMAG la preturi avantajoase. Cutie de Depozitare Plastic Curver, Suprapozabila cu capac, 30l, Rosie Pixxel.