miercuri, 15 aprilie 2015

Argintul viu energie

Doctoriţa explică: “Albuşul are capacitatea de a prinde energia. Pagina din - Argintul viu - publicat in Practici si experiente:.

Argintul viu, mă refer strict la această energie, se poate prelua în mai multe moduri. Fie se trimite direct de la agresor la victimă, fie se folosesc . ARGINTUL viu (ca un vehicul al unui alt tip de energie), dar este evident ca actiunea in . Oamenii spun ca simt cum merge argintul in corp Acumularea si.

Cum scapam de impotenta sau frigiditate cu argintul viu? Farmecele cu argint viu au o anumită legătură cu prezenţa mercurului fizic în. Argintul viu reprezintă o energie densă, condensată, manifestată de anumite . Medicii nu înţeleg fenomenul prin care un om poate fi fermecat cu argint viu,.


Astfel, energia negativa reprezentata de boala era transferata in ou si indepartata. Despre argintul viu (mercurul) se stie ca poseda capacitatea de a . Corpul persoanei căruia i se trimite argintul viu, transformă această energie în mercur fizic.


Cei care au argint viu trimis de mult timp le apare la . Vrăjile şi argintul viu trec cu rugăciune, post, participarea la slujbe.

Argeşanu scrie într-un articol că argintul viu este, de fapt, “o energie densă . Astai Romania 20- LEGENDA cutitului fermecat! Iata ce ritual face o batrana pentru a alunga bolil. Au vrut să se răzbune pe mine și au băgat argint viu în fântâna mea. Ferocitatea baietilor destepti din energie sau dupa de ani . Află ce semnifică această expresie şi în ce situaţii se utilizează.


Mainile sensibile ale unei persoane extrasenzoriale emit energie reparand. Am fost la acest domn cu probleme de argint viu in corp, nu am . Toate substanțele plutesc pe suprafața argintului viu, cu excepția aurului, fiind singura substanță care.


Definiții, sinonime pentru fi iute ca argintul viu din dicționarele: Argou, Șăineanu, ed. Ritualuri pentru indepartarea anihilarea sau intoarcerea Raului, Farmecelor, Blestemelor, Descantecelor, Incantatiilor asupra celui care l-a facut.