miercuri, 22 aprilie 2015

Aparat de sudura cu apa si sare

E o metoda de a suda fara a avea aparat de sudura. Soldador eléctrico con agua Sudura electrica cu apa - Duration: 5:14. Eduard Pascal, jurnalist bacauan, a inventat aparatul de sudura cu apa.

Aparatele de sudat pe baza de HHO ''porfi'' folosesc un gaz de racire , acesta poate fi facut din o combinatie de apa si acetona in proportii egale , acest lichid se. Proportia de soda caustica si sare de bucatarie este direct . Ziaristul băcăuan a descoperit aparatul de sudură cu apă şi a fost răsplătit de către Societatea Inventatorilor cu medalia de aur şi Premiul de .

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Băcăuanul Eduard Pascal a pus la punct un aparat de sudură,. Pascal susţine că invenţia sa se bazează pe electroliza apei şi poate fi folosită . Ca sa-ti fie mai clar cum actioneaza vaporii de apa ca si mediu protector:. Iata aici, aparatul de sudura oxihidric, care se producea candva la Otopeni si la . Mare grija ca este fierbinte si casanta, asa ca sare.


Sudarea sub apa se realizeaza la fel ca si cea pe uscat, prin alaturarea a doua. Aparate de sudura tip invertor, invertoare de sudura profesionale, disponibile in oferta magazinului nostru de scule si unelte.


Accesați Sudare în mediu umed (în apă) - Sudarea în mediu umed sau în apă, este procedeul.

Lucrările de sudare subacvatică se efectuează atât în apă sărată cât și în apă dulce. Ne trebuie şi ustensilele: baros, aparat de sudură electric sau autogen,.


Aparatul nostru de sudură cu arc electric şi bobină mobilă portabil vă oferă. Cumpara Aparate De Sudura cu Garantia de Livrare de pe Okazii. Sonde de ţiţei, gaze, sare şi platforme marine de foraj şi extracţie. Maşini, utilaje şi instalaţii pentru producţia electrozilor de sudură. Constructii pentru alimentare cu apa, canalizare si îmbunatatiri funciare.


APARATE SI INSTALATII DE MASURARE, CONTROL SI REGLARE. Masini, utilaje si instalatii pentru productia electrozilor de sudura.