joi, 16 aprilie 2015

Porti tabla decupata

Executam confectii metalice din tabla debitata. Va oferim astfel posibilitatea de a debita tabla cu dimensiunea maxima de 30X. Se pot executa astfel: panouri decorative, porti si panouri decorative pentru .

Tabla ambutisata pentru porti si garduri din fier forjat. Aici gasesti tabla ambutisata pentru porti si garduri din fier forat la CEL MAI BUN PRET.


Porti decupate prin tehnologie plasma - Porti combinate fier forjat cu tabla de 3mm grosime decupata prin tehnologie computerizata pe o masina CNC . Comanda porti si garduri direct de la producator, la pret de producator - EASTman.

Panouri gard din oţel vopsit şi tablă decupată cu plasma CNC. Porti moderne din fier forjat si panouri debitate. O mare varietate de modele disponibile numai in Iasi. Casa si gradina Materiale constructii si amenajari. Confectii speciale inox, Confectii speciale aluminiu, Confectii speciale otel. Pentru cei care doresc modele de porti sau garduri cat mai originale, diferite,.


Grilaje din tabla decupata CNC pot avea rame din profile metalice si se executa, de obicei, din tabla de 3-mm, in functie de dimensiuni. Executam porti si garduri din fier forjat, porti si garduri model clasic, porti si garduri model. Alegeti din aceasta pagina sau din folderul “porti si garduri” varianta .

Noi dorim sa realizam un alt tip de porti si sunt curios ce parere aveti. Decuparea cu plasma nu este chiar asa de ieftina poate sunt ceva costuri. De atunci producem garduri, porti, balustrade, elemente de scari si alte obiecte din fier. Porti moderne din profile patrate sau rotunde. Modelul de porti din imagine se va executa pe comanda in functie de masurile dvs sau pe masuri standard.


Este executat din tabla debitata la WaterJet . MDF mm vopsit alb, poarta metalica si gard din tabla neagra mm decupata . Poarta batanta tabla decupata Sunt cele mai intalnite tipuri de porti. Daca spatiul lateral portilor iti va Poarta-plasma-pe-role permite .