joi, 30 aprilie 2015

Plita cu inductie dekassa

Magazine şi preţuri - Plite DeKassa DK-22de la 13RON! DK 2201) Producator: DeKassa Model: DK-22Descriere Plita cu inductie DeKassa . Cumpara Plita cu inductie Dekassa, Arzator, 2000W, Negru online de la eMAG la pret avantajos.

Plita cu inductie DeKassa DK-22este de culoare neagra, are o putere de 2000W pentru un gatit simplu si rapid. Plitele cu inductie DeKassa incalzesc doar . Ce caracteristici are o plita buna cu inductie cu ochi?


Plita cu inductie Dekassa, Arzator, 2000W, Negru.

Cu un design elegant, Plita cu Inductie DeKassa iti ofera flexibilitatea de a prepara mancare oriunde. Plita DeKassa are functii predefinite si cele trepte de . Pentru a va utila bucataria cu un accesoriu inovator va punem la dispozitie produsul Plita cu inductie DeKassa DK-22care va va surprinde placut cu siguranta . Plita cu inductie 20W Dekassa DK-220 design elegant, incalzire rapida, temperatura uniforma, economie de energie, precizie maxima.


Plitele cu inductie incalzesc doar vasul de gatit in timp ce zona inconjuratoare ramane rece. Prin inductie se va incalzi doar vasul in care veti gati, in timp ce zona din jurul plitei va ramane rece; acest proces se va realiza prin aparitia unui camp magnetic .