miercuri, 3 septembrie 2014

Noptiere staer

Noptiere pentru dormitoare de la STAER la cele mai bune preturi. Mobila de cea mai buna calitate si montaj gratuit.


Noptiera este prevazuta cu sertar si este realizata din PAL melaminat 18mm cu cant ABS.

Partea superioara a noptierei este prevazuta cu sticla . Dulapuri, paturi, comode, noptiere sau dressinguri sunt prezente in oferta noastra in cele mai variate forme si culori pentru ca tu sa poti crea acel design interior . Camera copilului nu ar fi completa fara o noptiera. Frontul prezinta un motiv decorativ cu rozete si decoratii florale realizate in MDF iar structura este ralizata din .

Noptiera realizata din pal furniruit si pal alb lacuit. Noptiera cu usa si sertar Berry, clasica si functionala.

Pat tapitat modern, prevazut cu noptiere si lada pentru depozitare lenjerii, culori variate, suport metalic pentru saltea de 160x2cm. STAER iti pune la dispozitie o gama larga de mobilier de cea mai buna.


Pat tapitat modern, prevazut cu noptiere si lada pentru depozitare . Pat cu baze pentru noptiere(pentru saltea 160x200) : L 1700mm x A2200mm x H850mm-buc; Noptiere cu sertar(optional) : L 5mm X H 3mm x A . La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria NOPTIERE. Mobila si mobilier de calitate la preturi accesibile pentru familia ta: livinguri, canapele, biblioteci.


Principala Albume Mobila dormitor Dormitor Romana-pat si noptiere. Noptiera Abelino Noptiera Round Noptiera Divino Noptiera Klass Noptiera 2. Berry Noptiera Nolan Noptiera Sante Noptiera Khate Magazine Staer Info Servicii . Proiectat ca un dormitor matrimonial complet, dormitorul Leila ofera facilitati generoase de depozitare si, nu in ultimul ran un design .