miercuri, 24 septembrie 2014

Scaun rabatabil de perete

Scaunul rabatabil este foarte util pentru clinicile si cabinetele medicale, dar si pentru orice alte zone de asteptare. Scaun de montat pe perete rabatabil 0; Scaun de montat pe perete rabatabil 1 . Scaun rabatabil tapisat cu material impermeabil, ignifug, picioare din aluminiu dur, reglabile pe inaltime.

Disponibil în cele texturi de bază ale produselor Acquabella (Slate, Ardesia, Nude, Croco, Sandal și Stone), acest scaun de . Scaunele de dus sunt articole pentru baie care vin in sprijinul persoanelor cu dizabilitati oferindu-le siguranta,. MRS9- Scaun de dus cu fixare pe perete.


U2Scaun reglabil de perete cu picioarele.

Reducerea riscului de cădere în duş şi o face mai placuta. Scaunul este conceput într-o forma de potcoava, . Scaun rabatabil de la importatori, distribuitori, producatori directi prezenti pe Bizoo. Scaun pentru dus rabatabil, cu fixare pe perete de la Handilug Srl . Scaun pntru baie cu montare pe perete rabatabil.


Termice - Electrice - Sanitare Sanitare. Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat.


Scaun rabatabil persoane dizabilitati pt cabina dus fixare perete pt facilitarea activitatilor persoanelor cu probleme locomotorii. Scaun pentru baie cu montare pe perete rabatabil.

Cabine de dus, scaunele - Cabine, Cadite si Dusuri - Cel mai mare magazin onlie de. Radaway Premium Plus S Perete lateral cm, sticla transparenta.


Cumpara acum Scaun de perete pentru baie rabatabil. Ele pot fi pliate pe perete, astfel încât să ocupe doar cm.