joi, 11 septembrie 2014

Calathea crocata ingrijire

Calathea crocata - Ingrijire, Inmultire, Udare, Fertilizare, Iarna, Daunatori, Substrat, Lumina - Temperatura, POZE. Nu toate speciile de Calathea dezvolta flori.


Printre speciile pe care le putem gasi in comert se numara Calathea crocata.

Ingrijire : Planta necesita amplasarea in locuri umbroase, cu umiditate atmosferica. Calathea crocata este o planta de apartament ce provine din zona tropicala a Americii de Sud.


I se mai spune si Calathea de sofran sau . Calathea crocata este o planta originara din zonele tropicale ale Americii de Su fiind cunoscuta sub denumirea de Maranta de cos.

M-am gandit sa va sciu pentru ca paote ma ajuta care va dintre voi cu plantuta ema draga. Am o calathea crocata candela careia de cand i-au. Ingrasamintele potrivite pentru fiecare plantapostareIun 2009Calathea crocata CandelapostăriMar 2008Mai multe rezultate de la egradini. Imagini pentru calathea crocata ingrijireRaportați imaginiVă mulțumim pentru feedback. Semnalați o altă imagineSemnalați imaginile ofensatoare.


Cele mai cunsocute specii de Calathea sunt: Calathea crocata, zebrina, ornata,. Ingrijire: Calathea se dezvolta cel mai bine intr-un loc cal . Calathea se cultivă pentru frunzele sale Împodobite cu desene, dar există şi o excepţie. Calathea crocata are frunze simple şi se cumpără .

Genul Calathea cuprinde circa 3de specii permanent verzi, perene, rizomatoase, originare din regiunile subtropicale ale Americii de Sud.