marți, 16 septembrie 2014

Saltele pentru coloana vertebrala

Saltelele nepotrivite ne pot provoca afectiuni ale spatelui, cu precadere a coloanei vertebrale, dar si insomnii sau boli alergice. Afla ce beneficii poti avea de pe urma unei saltele alese corect.


O saltea moale imi sustine spatele suficient, o sa dorm mai bine pe o saltea tare?

Saltele medicale recomandate persoanelor cu probleme in zona lombara. Saltele medicale ergonomice rigide care mentin coloana vertebrala dreapta.


O saltea de pat cu o calitate precara nu doar provoaca insomnie, ci poate duce pana la dureri generale si boli ale coloanei vertebrale. Când alegi o saltea, asigură-te că oferă suportul corespunzător coloanei vertebrale.

Dacă salteaua este prea tare, în timpul somnului, dacă . Cum afecteaza salteaua calitatea somnului persoanelor cu probleme de spate. Stim ca in dreptul gatului, pieptului si rinichilor coloana vertebrala este curbata.


Saltele Medicale cu spuma poliuretanica recomandata in primul rand celor care au probleme ale spatelui. Saltea Medicala rigida, mentine coloana vertebrala . Dacă te trezești mai obosit decît te-ai culcat, sau te trezești cu dureri a coloanei vertebrale atunci este timpul să schimbi salteaua pe care dormi. Acesta este de ce este atât de important de a alege salteaua dreptul de a organismului .