vineri, 26 septembrie 2014

Stingator p6 abc

Stingatorul Peste incarcat cu pulbere tip ABC si are o greutate a incarcaturii de kg. Jetul stingatorului Pare o lungime de m si se descarca in secunde.

Stingatoare Pcu agatatoare Max Manager Procos . Ca si avizari suplimentare toate stingatoarele au viza ANR iar Psi Pviza RAR. Substantele de stingere folosite sunt pulberile tip Centrimax ABC – Anglia, .

Observatii, Stingatoarele cu pulbere ABC se aduc pe comanda speciala! Preturile difera fata de stingatoarele incarcate cu pulbere BC . STINGATOR PORTATIV PRESURIZAT PERMANENT CU PULBERE ABC , P1.


STINGATOR CU PULBERE PRESURIZAT PERMANENT UTILIZARE: Sunt utilizate. Agentul de stingere -pulbere ecologica uscata universala ABC-E care . Preturi pentru STINGATOARE de la lei.


Stingator portativ presurizat permanent cu pulbere ABC. STINGATOR PORTATIV PRESURIZAT PERMANENT CU PULBERE ABC P6. Stingatorul portativ presurizat permanent incarcat .

Stingatorul portativ presurizat permanent incarcat cu kg pulbere, P este destinat stingerii. Stingator portativ presurizat avand ca agent de stingere pulberea. Stingatorul contine kg pulbere ABC si este presurizat permanent. Cumpara Stingator portativ Eurosting cu pulbere presurizat tip Ponline de la eMAG la pret avantajos. Stingătoarele sunt principalul mijloc de intervenție pentru stingerea.


Stingător cu dioxid de carbon având o încărcătură de kg fiind identificate sub. Stingator portabil cu pulbere presurizat tip P6. Fabricat cu cel mult de zile inainte de data livrarii. EXTINCTOR CU PULBERE ABC Ppreturi, seria EXTINCTOR CU PULBERE, Echipamente antiincendiu.


Stingator cu pulbere BC sau ABC, cu o greutate a incarcaturii de kg. Jetul are o lungime de m iar stingatorul se descarca in 12 . Veti gasi aici preturi si informatii despre EXTINCTOR CU PULBERE ABC P6. Nu uitati ca puteti comanda si online STINGATOR INCENDIU cu .