miercuri, 24 septembrie 2014

Adeziv lipire trepte lemn pe beton

Cum se placheaza o trapta de beton cu lemn? Am lipit trepte cu adeziv special pentru lemn-ciment si mai am inca 15. Montajul treptelor din lemn cu adeziv poliuretanic bicomponent - Montaj.

Gandeam sa decupez treptele din placi de lemn de fag (400mm x Lipirea treptelor - Gasisem (tot in Hornbach) un adeziv Sicabond pe numele lui. Preturi pentru ADEZIVI PENTRU PARCHET de la 1lei.


In acest filmulet ve-ti vedea o parte din lucrarile efectuate in anul 20in categoriaPlacari trepte beton. Montaj trepte realizat din parchet stejar lamela continua.

Un pervaz, câteva trepte ori parapetul dintre cameră şi balcon, rămas după. Acestea pot fi scări din beton, pervazuri gletuite, suprafeţe prefinisate cu.


Urmează lipirea lemnului pe suprafaţa care trebuie finisată. Se foloseşte adeziv special care se aplică atât pe placa de lemn, cât şi pe suprafaţa de bază. Gandeam sa decupez treptele din placi de lemn de fag (400mm x 600mm x 27mm). Lipirea treptelor - Gasisem (tot in Hornbach) un adeziv Sicabond pe numele lui.


Treptele le poti fixa beton cu silicon de montaj.