marți, 16 septembrie 2014

Ce inaltime trebuie sa aiba un cos de fum

Adeseori se considera ca un cos de fum trebuie sa aiba o buna functionare. Cosul de fum trebuie sa fie curatat si controlat cel putin o data pe an. Ce inaltime trebuie sa aiba cosul de fum ?

Se discuta mult de cosuri de fum , ce si cum. Intrarea de la centrala la cos trebuie sa aiba o inclinatie de minim 10 . Ca atare cosul de fum trebuie sa aiba peretii interni lişi si cat mai verticali pentru a. R: Tirajul natural este determinat de inaltimea cosului de fum si de diferenta .

Exista mai nou tot felul de variante de cosuri de fum, mare popularitate. Inserarea racordului de la cazan la cosul de fum trebuie sa fie intr-un . Ventilatorul montat pe coşul de fum trebuie sa fie rezistent la mediul aci.


Cate coturi poate sa aibe un cos de fum si cate grade este indicat sa aibe acestea. Cosuri de fum - Salut,Doresc sa stiu de unde ma pot informa despre. In documentatia centralei ar trebui sa fie specificata inaltimea cosului.


Cosul de fum trebuie sa aiba urmatoarele dimensiuni la o putere de kWEvacuare centrala termica in curtea meapostăriIan 2014Cos de fum din inox vs. Apr 2008Problema cos fumpostăriApr 2007Mai multe rezultate de la forum.


Orice cos de fum din caramida trebuie, in mod normal, sa aiba pe interior un . CANALUL DE FUM, adica burlanul intre sursa de caldura si cosul de fum, sa aiba. Se formeaza foarte des CONDENS COROZIV : cosul trebuie sa aiba .