marți, 23 septembrie 2014

Bogdan nitu superlit

Vizualizaţi profilul profesional al lui Bogdan C. Este din 20directorul general al producătorului de ţevi şi tuburi Superlit, cu capital turcesc, care deţine la Buzău o fabrică în care a investit . Fitingurile PAFSIN SUPERLIT sunt fabricate folosind o combinație de diferite. Acesta este mesajul pe care Bogdan Niţu,. Turcii de la Superlit, care produc la Buzău ţevi şi tuburi pentru diverse proiecte de infrastructura, irigaţii.


Bogdan Nitu este directorul general al producătorului de ţevi şi tuburi Superlit din 2009. Superlit detine o fabrica la Buzau in care a investit 15 .

Bogdan Nitu, Superlit: Pe piaţa construcţiilor cred că va merge bine pentru mai mulţi de acum. Este din 20directorul general al producătorului de ţevi şi tuburi Superlit, cu capital turcesc, care deţine la Buzău o fabrică în care . Bogdan Nitu, a crescut acest procent de la zero cat era in 200 anul in care a devenit director al Superlit Romania. Orange, Philips, Pipelife, Sunlight Systems, Superlit. UPC l-a recrutat pe Bogdan Niţu în poziţia de director comercial.


Bogdan Niţu, directorul general al furnizorului de conducte Superlit . Bogdan NITU Romania - Managing Director, SUPERLIT (since 2009) - Graduate of the Polytechnic University of Bucharest - Ceramic Materials . Starting from October 201 Bogdan Nitu will join the UPC Romania team as. Bogdan Niţu, directorul general al SUPERLIT : 'Începând de la sfarşitul anului 200 când a fost inaugurată fabrica din Buzău, şi până acum . Superlit Uluslararasisaltyapi Ve Teknoloji Yatirimlarisas.


UPC l-a recrutat pe Bogdan Niţu în funcţia de. Bogdan Nitu este noul director al diviziei Business a UPC Romania. TV, l-a recrutat pe Bogdan Niţu, directorul general al furnizorului de conducte Superlit România, .