vineri, 12 septembrie 2014

Fonduri europene solarii 2015

Practic totul a început de la provocarea de a accesa fonduri europene. Dacă vorbim de solarii, este un ajutor pe care încercăm să îl introducem în. DE MILIOANE DE EURO – FONDURI EUROPENE pentru .

Cine spune că este ușor să accesezi fonduri europene pentru legumicultură nu știe ce vorbește. Povestea proiectului finanțat cu fonduri europene nerambursabile.


Sunt legumicultor din tata in fiu si as vrea sa construesc un solar mai mare,accesand un fond european,dar nu stiu ce si cum trebuie facut pentru al obtine. Primele programe din fondurile europene 2014-20așteaptă proiectele.

Cat COSTA un SOLAR de 5metri complet echipat cu sistem IRIGATII? Nu am putut sta din nou, acest lucru se întâmplă. Legume ecologice proaspete si deshidrate cu fonduri europene.


UE, finantare, investitii, sere, legume, pasi, documente. Infiintarea unei sere de legume cu sprijin nerambursabil de la Uniunea . Le ofera de milioane de euro de la Uniunea Europeana si sprijin.


Depune dosarul la Fondul European Agricol de Dezvoltare Rurala si . Asa că, de ce să nu iti faci cateva solarii la tară in care să cultivi legume, pe care să le vinzi.

Legumele ecologice sunt greu de crescut si necesita certificari speciale. Nu orice proiect cu fonduri europene rezulta intr-o productie ecologica, . Consultanta pentru fonduri europene pt sere - Pot obtine fonduri europene. Un comisar european – acuzat că folosește avionul privat al unui lobbyst al Rusiei . Despre infiintarea unei ferme de legume cu fonduri europene nerambursabile.


Banii europeni accesati prin fondurile europene nerambursabile(FEADR) pot acoperi jumatate din costurile de înfiintare a unei sere de legume. Cat costa o sera de legume, dar un solar pentru legume ? Vasluianul a aflat de posibilitatea atragerii fondurilor europene și a obținut o finanțare de 1. Sere si solarii cu fonduri nerambursabile Galati. Sere si solarii profesionale cu fonduri europene .