marți, 23 septembrie 2014

Somiera cu picioare

Comanda online somieră metalică cu picioare la pretul de 22lei. Posibilitate de plata in rate fara dobanda.


Inaltime (cm): 30; Dimensiune saltea aferenta (cm): 160x200; Numar pachete livrare produs: 1; Setul de livrare contine: somiera + picioare.

Cumpara Somiera pat Global Network 160x2cm online de la eMAG la pret. Acest produs este disponibil în mai multe mărimi.


Picioare saltea cadru 23cm otel set de 4. Somiera metalica cu picioare furnizeaza suportul necesar saltealei tale, indiferent ca este din poliuretan, latex sau spuma memory.

Somiera (suport saltea pentru pat) este executata din lemn de fag stratificat. Somiere Metalice pentru pat, sistem de rabatare somiera, pistoane. Somiera cu picioare Area si cadru metalic, inaltime cm, garantie ani.


Somiere pentru pat cu sipci elastice din furnir si cadru din metal. Vino la magazinul IKEA şi alege somiera potrivită pentru tine; poţi opta pentru o. Somiere metalice pentru paturi, rame de pat, orice dimensiune. Oferte cadru metalic pentru pat si somiera, preturi cadre metalice pentru pat si.


Somiera metalica cu picior curbat - Pentru lista de pret accesati categoria.

TRANSPORT GRATUIT Somiere cu picioare - de tip pat. O varietate largă desomiere cu picioare practice și confortabile.


Somiera din fag, cu fibre unidirecționale pentru - durabilitatea și estetica. Cadru Metalic din teava patrata cu dimensiune 30×mm; Picioare din teava patrata;; Dimensiuni picioare: x x cm (L x l x H); Elemente de consolidare . Somiera de lemn Rio indeplineste cu succes toate functiile unei somiere bine. Aceste somiere pot fi fixate atat pe picioare ( incluse in pret), cat si direct pe . Compara preturile la Mobila Somiere in sute de magazine.


Pachet Saltea Basic Vasco Small + Somiera + Husa de protectie.