vineri, 5 septembrie 2014

Furtun pompieri tip b

Furtun Pompieri de metri-Furtun pompier metri LICHIDARE STOC ! Rola furtun tip B cu racorduri legate bar (20ml). Rola furtun tip D cu racorduri legate bar (20ml).

Toate legaturile dintre racorduri, in Romania, sunt de tip STORZ. Furtun pentru stingerea incendiilor (oricare din tipurile A, B, C si D).


Tip: B Diametru: mm Presiune lucru: bar Lungime rola: sau metri Pretul este pe metru liniar si se vinde fara. Furtunele de pompieri sunt furtune produse din cauciuc, imbracate in tesatura textila pentru a le.

Furtun pompieri tip B m cu racorduri legate 10bar. Furtune de incendiu - Furtune pompieri - Furtun hidrant - Furtun pompieri - Furtun psi - Furtunuri industriale. Racorduri PSI fixe - racord fix tip B (3”) - pret afisat fara TVA. Furtun apa plat - furtun de pompieri, de culoare alba, cu insertie textila din poliester.


Utilizat in principal pentru transportul apei si refulare la . Brau de siguranta pentru pompieri Detalii produs. Furtun absorbtie tip A cu racorduri lungime m,cauciuc rigidizat cu coarda de . Shop PSI , Magazin online de echipamente pentru prevenirea si stingerea incendiilor, Furtunul are m si nu are racorduri legate.

Furtun PSI echipat cu racorduri tip B (toli) - bar, rezistent pana la bar. Furtun tip B, cu lungimea de m, pentru stingerea incendiilor, racordarea la . C, (Ø76) - tipul B, (Ø110) - tipul A. Furtun de refulare tip A,B,C,D pentru pompieri. Domeniu de utilizare: racordare la hidranti interiori si exteriori, motopompe PSI, masini de pompieri, navigatie si . Alege din oferte pentru furtun pompieri.


Furtun pompieri - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Furtun tip pompieri toli dimensiune metri. Furtun PSI de tip B 20m bar rezistent. Furtun tip B cu racord refulare si manson 13bar.


Furtun jachetat de presiune pentru refulare apa destinat echiparii masinilor de pompieri si a altor echipamente portabile, se vinde la rola de 20ml, cu racord.